Κατασκευή Δυναμικής Ιστοσελίδας

Οι δυναμικές ιστοσελίδες (dynamic web sites) αρχίζουν και γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλής ενώ παράλληλα προσφέρουν δυνατότητες που δεν βρίσκουμε στις στατικές ιστοσελίδες.

Το πρώτο πλεονέκτημα έναντι των στατικών Sites είναι ότι μπορούν και παραμετροποιούν την εμφάνισή τους και τα δεδομένα που παρουσιάζουν βάσει των απαιτήσεων του χρήστη. Στην ουσία δηλαδή πρόκειται για εφαρμογές με τις οποίες ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει.

Ένα δεύτερο από τα βασικά πλεονεκτήματα τους είναι ότι παρέχουν την δυνατότητα στον χρήστη να ανανεώνει το περιεχόμενο χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις προγραμματισμού.

Τα Δυναμικά Sites μπορούν να κατασκευαστούν βάσει συγκεκριμένων δωρεάν ή εμπορικών CMS (Content Management System) ή κατά παραγγελία ως νέες εφαρμογές αν δεν καλύπτεται ο πελάτης από τις δυνατότητες που παρέχονται από τις έτοιμες λύσεις.

Ένα δυναμικό Web Site διαθέτει μια συγκεκριμένη περιοχή διαχείρισης (administrator interface) μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να αλλάξει, να διαγράψει ή να προσθέσει περιεχόμενο στην ιστοσελίδα του.

Κατά την παράδοση μιας δυναμικής ιστοσελίδας παραδίδεται στον πελάτη ένα τρίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο για το πώς θα διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του αυτόνομα. Προαιρετικά υπάρχει και προχωρημένο σεμινάριο το οποίο μπορεί να παραδοθεί σε πελάτες με αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά την συντήρηση ενός συγκεκριμένου CMS.

Υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα CMS στην αγορά, παρ’ όλα αυτά στην Enter-Net εμμένουμε σε δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις που παρέχουν ασφάλεια και λειτουργικότητα στο περιβάλλον διαχείρισης τους. Μερικά από αυτά είναι τα παρακάτω :

·         Joomla

·         WordPress

·         Drupal

Τι περιλαμβάνει ένα Project ανάπτυξης δυναμικής Ιστοσελίδας ;

·         Δημιουργία της δομής του περιεχομένου, των κατηγοριών και των ενοτήτων της ιστοσελίδας

·         Σχεδιασμός του προτύπου σχεδίασης της ιστοσελίδας (Template)

·         Σχεδιασμός των γραφικών και των εικονιδίων του Web Site

·   Τρίωρο σεμινάριο διαχείρισης των βασικών εργαλείων ανανέωσης και συμπλήρωσης περιεχομένου (Άρθρα, Μενού, Φωτογραφίες, Links)

Προαιρετικές υπηρεσίες

·  Ψηφιοποίηση του υλικού που θα μας παραχωρήσετε (ψηφιοποίηση φωτογραφιών, δακτυλογράφηση κειμένου).

·         Ανανέωση του περιεχομένου του site σας με προσυμφωνημένο συμβόλαιο συντήρησης

Πόσο κοστίζει μια Δυναμική Ιστοσελίδα

Η εγκατάσταση και η βασική παραμετροποίηση μιας δυναμικής ιστοσελίδας ξεκινά από 400€ ενώ σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για γραφιστική διακόσμηση και εμπλουτισμό εξειδικευμένων λειτουργιών ηλεκτρονικού περιοδικού η τιμή αναπροσαρμόζεται αναλόγως.

Οι τιμές είναι απλώς μια εκτίμηση και προσδιορίζονται μετά από συζήτηση με τον πελάτη και καταγραφή των απαιτήσεων του.

Ειδική Έκπτωση για Πολιτιστικούς Συλλόγους και Μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς

H Enter-Net προσφέρει ειδική έκπτωση 20% επί των υπηρεσιών σχεδίασης και φιλοξενίας σε Πολιτιστικούς Συλλόγους και Μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες.